Vælg kategori: Søg produkt:
 
Indkøbskurven er tom!  
 

Varegrupper
BRIO
BRUDER
BØRNETØJ
DAMPMASKINER
DANTOY
DIVERSE LEGETØJ
HAMA PERLER
HELLO KITTY
KREATIVE BØRN
LEGO
MØBLER
POOL FILTER
SCHLEICH
SIKU
SMØLFER
SYLVANIAN FAMILIE
UDSALG

Bestillingsvejledning


Indkøbskurv
Forside

Information
Firmaoplysninger
Handelsbetingelser
Persondatapolitik
Bestilling
Ordrestatus
Nyhedsbrev
Sitemap

Links
Om e-mærket

Alle priser
er incl. moms




Persondatapolitik Udskriv

En cookies er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med logind til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filter. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På www.saksager.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Cookies bruges på til:
- at skabe øget brugervenlighed.
- at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.
- kunden kan indtaste password og e-mail.

Cookies slettes på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen "Funktioner"-> "Internetindstillinger"-> "Slet cookies".

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere når du bestiller, med følgende personlige oplysninger:
- navn
- adresse
- telefon
- mailadresse

Alle Aftaler indgås på dansk.

www.saksager.dk bruges der logstatistik. Det betyder at et statistik-system opsamler informationer, som kan give et statistik billede af, hvor mange besøgende et website har, hvor de kommer fra, hvilke produkter de kigger på m.m.

Personoplysningerne registreres hos SAKSAGER og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Kundeoplysninger videregives ikke til tredjemand.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Den dataansvarlige er saksager.dk

Som registreret hos SAKSAGER WEBSHOP har du altid ret til at gøre indsigelser mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelser i forbindelse hermed rettes til SAKSAGER WEBSHOP via e-mail: webshop@saksager.dk
 
                                                                                                                                                                                                                                                                             
Saksager Webshop  -  Liseborgvej 49  -  8800 Viborg
E-mail: webshop@saksager.dk  -  SE nummer: 29342784